Stadshaven Goes

Havenfaciliteiten

image4


De stichting Stadshaven Goes doet er alles aan om haar dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden, passend bij het soort haven dat het is. De Stadshaven Goes kan alle schepen ontvangen tot een diepgang van 2,20 mtr.  en een maximale lengte van 18 mtr.

In onze haven is een gebruikersverordening van kracht.

Havengeld:Het havengeld bedraagt € 2,50 per lengtemeter van uw schip/ per etmaal.
( pinnen is mogelijk )
Elektriciteit:Elektriciteit kost €0,75 per kWh en betaalt u door de QR code op de elektriciteitskast te scannen met uw mobiele telefoon.
Drinkwater:Alle waterpunten zijn voorzien van een kraan met Gardena kraanstuk. Hier kunt u uw eigen slang op aansluiten of u kunt een slang vragen bij de havenmeester. Voor €1,50 kunt u 30 minuten water gebruiken. U betaalt door met uw mobiele telefoon de QR code op de waterpaal te scannen.
Sanitair:In het "Soepuus" aan de Kleine Kade 43 vindt u ons sanitair. U kunt hier gratis gebruik maken van de toiletten.
Het gebruik van de douches kost €1 per keer en betaalt u door de QR code te scannen bij de douche met uw mobiele telefoon.
Afval:In het "Soepuus" kunt u uw afval kwijt in de daartoe bestemde container.
Wassen:In het "Soepuus" zijn een wasmachine en droger aanwezig die u tegen betaling kunt gebruiken. U betaalt door de QR code naast de machines te scannen met uw mobiele telefoon.
Internet:Een groot deel van de Stadshaven is voorzien van draadloos internet wat gratis voor u beschikbaar is als u verbinding maakt met stadshavengoes.
Vuil Water:De Stadshaven Goes beschikt niet over mogelijkheden tot lozing van uw vuilwater. Hiervoor kunt u terecht bij Jachthaven Hansa, net na de sluis als u de Oosterschelde verlaat.
Winkels:Omdat de Stadshaven Goes midden in het centrum van Goes is gelegen, zijn faciliteiten zoals winkels, banken, horeca etc. op loopafstand bereikbaar.
2024
 - Stadshaven Goes