Havenfaciliteiten

image4
De stichting Stadshaven Goes doet er alles aan om haar dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden, passend bij het soort haven wat het is.

 

 

De Stadshaven Goes kan alle schepen ontvangen tot een diepgang van 2,20 mtr.  en een maximale lengte van 18 mtr.

Havengeld: Het havengeld bedraagt € 2,50 per lengtemeter van uw schip/ per etmaal. ( pinnen is mogelijk )
Elektriciteit: Het gebruik van elektriciteit is inbegrepen in het havengeld. U kunt beschikken over 1 aansluiting van 10 A
Sanitair: In het “Soepuus” aan de Kleine Kade 43 vindt u ons sanitair, u kunt hier gratis gebruik maken van de toiletten. Het gebruik van de douches is tegen betaling d.m.v. een muntautomaat. ( munten van € 0,50)
Afval: In het “Soepuus” kunt u uw afval kwijt in de daartoe bestemde container.
Wassen: In het “Soepuus” zijn een wasmachine en droger aanwezig die u tegen betaling kunt gebruiken.
Internet: Een groot deel van de Stadshaven is voorzien van draadloos internet wat gratis voor u beschikbaar is als u verbinding maakt met stadshavengoes.
Drinkwater: Het gebruik van drinkwater is gratis, maar is wel aan regels gebonden, neem hierover contact op met de havenmeester.
Vuil Water: De Stadshaven Goes beschikt niet over mogelijkheden tot lozing van uw vuilwater. Hiervoor kunt u terecht bij Jachthaven Hansa, net na de sluis als u de Oosterschelde verlaat
Winkels: Omdat de Stadshaven Goes midden in het centrum van Goes is gelegen, zijn faciliteiten zoals winkels, banken, horeca etc. op loopafstand bereikbaar.

 

Stadshaven Goes
Terug naar boven

Thank you for your upload